Je li drug Tito bio iz svemira?

nova saznanja o bardu antifašizma

tito
Naša redakcija došla je do dokumenata koji potvrđuju identitet Tita kao vanzemaljca. Poznato je da pučanstvo iz štokavskih krajeva Hrvatske i, prije svega, BiH, strašno zazire od Tita i antifašizma. Taj strah je toliko pomaknuo njihovu percepciju da umijesto lukavog Zagorca, sklonog gemištima vide ukrainskog ili ruskog grofa, koji zna svirati klavir. Jer, kao što znamo, Zagorci ne znaju svirati klavir, nego samo harmoniku i tamburice ili violinu. 

Čak i Titovi rođaci i susjedi nisu mogli razlikovati pravog od krivog Tita, jer je poznato da Zagorci ne razlikuju dobro od lošeg vina, pa kako bi razlikovali Rusa od domaćeg Zagija? A tu je i taj antifašizam i petokraka. Antifašizma se štokavski dio populacije toliko boji, da zaziru i od bijelih i zelenih petokraka, a na sam spomen antifašizma upadaju u tzv. safe mode, svojevrsni anafilaktički šok, kada im se počinju pričinjavati komunisti, ljudi gušteri i raspršivači kemikalija koje uzrokuju ateizam. 

Dakle, radi se o svojstvenoj maniji proganjanja ili paranoji, no nitko zapravo do sada nije primijetio pravu narav druga Tita. On je bio realno svemirac, a pomoću antifašizma je, navodno, htio iskorijeniti sve ljude koji kao svoju zemlju i državu smatraju onu susjednu i tamo žele biti bardi ideologije. Tako nije volio npr. Peruance koji su svojatali Ekvador i Šveđane, koji su vladali Norveškom. Doduše, nije mu taj njegov nauk donosio puno koristi, jer je previše naginjao alkoholu i ženama (i klaviru), no o tom možda nekom drugom prilikom. To je ipak osjetljiva tema.


Komentiraj


trava

Jesu li vanzemaljci zapravo napušeni zeko?

ili je to ipak nosorog?

tito

Je li drug Tito bio iz svemira?

nova saznanja o bardu antifašizma

kivi

Pomažu li jabuke sazrijevanju žena?

Kivi - čudo kreacije

koale

Koale su glupe kao noć

plišani medvedići su čudo prirode

lubenice

Što je čovjek stariji, to je veća budala

imaju pravo mladi kada se sprdaju sa starekeljama

jura

Nije Jura, ali je stvarno mrcina

BREJKING NJUZ!!!!

taxi

Ma tko ih ne bi volio, o Kairu s ljubavlju; vol 4

by: Dino Džendžo

hodnik

Festival fantastične književnosti

hedonizam i kultura

laptop

E, da imam laptopa, vidio bi svirke

jel kad si pustiš neki film s jubita postaneš i redatelj?

parkic

Jel to old skul, majkemi?

ma old skul je. ili nije? neodlučan sam. a možda i nisam?